Hvad er FDF?

FDF er den fedeste fritidsinteresse, du kan gå til.

Her vil du møde venner for livet, lære sjove ting, få grineflip, blive god til at samarbejde, lave mad over bål, synge, høre om Gud, tage på weekendtur med ledere, der kan fortælle sjove historier og meget andet.

FDF Tjørring er en selvstændig kreds under landsforbundet FDF.

Hvad kan vi tilbyde dig i FDF Tjørring?

Vi kan i FDF Tjørring tilbyde dig en masse spændende udfordringer, et godt sammenhold, masser af nye kammerater og frihed under ansvar. Som FDF’er i Tjørring får du mulighed for at lære mange nyttige ting. Du får blandt andet lært at binde de seje knob, som vi bruger, når vi bygger med rafter. Du lærer at slå telt op på rekord tid, at lave mad på bål og at mestre økse og kniv. Men du får også lært tolerance og forståelse for andres meninger og ønsker.

I FDF Tjørring kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder til alle aldersgrupper. Skal det foregå udenfor, har vi GPS’er og walkietalkie udstyr, så vi kan lave DE VILDE løb. Vi har kanoer, så vi kan sejle en tur på Fuglsang Sø. For de lidt større børn har vi to nitrodrevne fjernstyrede offroad-biler, som i selv er med til at samle, køre og vedligeholde.

I 2005 blev der opført et nyt kredshus kun 300 m fra Fuglsang Sø. Det betyder, at vi har mange hundrede kvadratmeter græsareal at boltre os på samt et store overdækket bålsted.